top of page

do 08 dec

|

Gent

Film event

2 Films, waarvan 1 in Avant premiere, worden jullie aangeboden. Opbrengst van dit event gaat integraal naar diverse sociale doelen. Meer info kan je bij de leden van onze club bekomen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Film event
Film event

Time & Location

08 dec 2022 20:00

Gent, Ter Platen 12, 9000 Gent, Belgium

About the event

Volgende 2 films werden voor jullie uitgekozen:

Amsterdam:

1930, 3 vrienden die getuige zijn van een moord, worden zelf verdacht en ontdekken een van grootste complotten uit de geschiedenig van America. 

De Acht Bergen:

De Acht Bergen is het verhaal van de vriendschap tussen Pietro en Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen. Ze sluiten vriendschap als ze elf zijn, met een vergeten stukje Alpen als koninkrijk. De kinderen worden mannen, hun levens strekken zich uit. Ze verliezen elkaar en vinden elkaar terug. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg, zwerft Pietro door de wereld. Een tocht in liefde en eenzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Film ticket Filmevent KGA

  € 25,00

  +€ 0,63 servicekosten

  Dit Ticket is gelding voor een van de 2 films + Receptie na de film. Per ticket betaalt u 0,63 euro verwerkingsfee. Wil je deze vermijden, stuur dan een mail naar bernard_vda@me.com met uw aanvraag van aantal tickets.

  € 25,00

  +€ 0,63 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Share this event

Evenementgegevens: Events
bottom of page