top of page

10° Editie autozoektocht

20.03.2011 – Eindelijk, de 10° autozoektocht start met maar liefst 145 deelnemers verdeeld over 55 wagens. Een succes !

YES WE DID IT…

AUTOZOEKTOCHT KIWANIS GENT ARTEVELDE 20.03.2011

De 10° uitgave van de Autozoektocht Kiwanis Gent Artevelde werd sedert 11.09.2005 altijd maar uitgesteld. Jawel, zo lang is het geleden dat er een vervolg werd gebreid aan de 9° uitgave. Maar wat voor een !

Met niet minder dan 145 deelnemers verdeeld over 55 wagens werd van start gegaan vanuit de Peugeot garage van de familie De Keukeleire in Heusden-Destelbergen waar aan alle deelnemers een schitterend ontbijt werd aangeboden terwijl de inschrijvingen en de verdeling van de roadbooks, nummerplaten en allerlei instructies werden verstrekt. Een hele bedoening.

Gewoon prachtig ! Alle deelnemers waren het er ’s avonds over eens dat ze een geweldige dag beleefden. Ze zochten hun weg in een mooie streek waar naar ik vernomen heb ook veel verkeerd gereden werd. Proficiat voor de organisatie en het Rally-team van Kiwanis Gent Artevelde in het bijzonder Frank, Thierry en Vincent.

Een schitterende dag op alle gebied. Het weer zat 100% mee, de deelnemers hadden er zin in en de organisatie was op alles voorbereid en foutloos. De zoektocht hield natuurlijk ook nog enkele proeven in die onderweg moesten worden afgelegd en bepalend waren voor de einduitslag.

’s Middags voorzag de organisatie ook nog een snackbar met hotdogs en soep als overlevingsmaaltijd vooraleer af te zakken naar de Champagne en oesterbar in Munkzwalm. Hier stelde ons lid Jean Vaeremans zijn infrastructuur ter beschikking om er de deelnemers te ontvangen. De sfeer zat er in en de kassa rinkelde. De laatste proef werd er afgelegd en de berekening van de punten vond er plaats in ongenadig tempo.

Last but not least werd een maaltijd geserveerd in het Hof van Oranje in Balegem waar ook de prijsuitreiking plaatsvond. De hoofdprijzen waren niet van de minste: een I-pad, een I-podconsole, een fantastische kist wijnen van hoogwaardige kwaliteit, een ballonvaart enz…

Kiwanis Gent Artevelde dankt dan ook graag alle deelnemers voor hun enthousiasme, volharding in de wedstrijd en voor hun belofte zeker opnieuw te zullen deelnemen bij een eventuele volgende uitgave.

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de werkingskas Sociale Commissie van de club.


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page