top of page

11° AUTOZOEKTOCHT

Ondanks het hondenweer bij de start waar de deelnemers geconfronteerd werden met sneeuw en ijs en de meeste wegen er glad en bijna onberijdbaar bij lagen werd in Gent in de kantoren van Communicatiehuis Claerhout het startschot gegeven voor de 11° autozoektocht georganiseerd door Kiwanis Gent Artevelde. Bij Claerhout zorgden ze niet alleen voor de opvang van de deelnemers maar boden ze ook een ontbijt aan met koffiekoeken en diverse drankjes. Proficiat en bedankt.

Gelukkig was het slechte weer enkel in de streek van Gent van de partij. De rally verplaatste zich richting Oudenaarde waar de wegen opnieuw berijdbaar waren. De kou was het enige restant van een winterse morgen.

Met 87 deelnemers en 36 wagens werd de tocht aangevangen. Twee deelnemers uit Hasselt dienden zich als eersten aan bij de startbalie. Als dat geen prestatie was ! Bij het vertrek ontving iedereen nog een klein geschenk als waardering voor hun inspanning.

’s Middags werd een BBQ-lunch aangeboden in Wannegem Lede en vandaar ging het verder naar de laatste proevenzone op de parking van BMW-garage Dhaeninck in Oudenaarde. Daar stond ook een Cava- en oesterbar opgesteld. Een aangename verpozing.

En tenslotte werd de dag afgerond in Het Molenhuis in Eine-Oudenaarde waar nog van een heerlijke maaltijd werd genoten en waar de winnaars bekend werden gemaakt.

Eerste prijs een I-pad 32GB was als hoofdprijs een mooie beloning voor de ijver waarmede de deelnemers zich door het parcours en de bijhorende proeven hadden gewerkt.

Een hele fotoreportage werd hierover gemaakt door ons eminent lid Luc Joos. Deze foto’s zullen ook op de website van de club een plaatsje krijgen.

Met dank aan de leden van onze feestcommissie en in het bijzonder aan Vincent Messiaen die toch het grootste deel van de organisatie op zijn schouders nam.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Kommentare


bottom of page