top of page

20 jaar steun aan KKF

28.05.2010 – Feestelijke uitgave van 20 jaar steun aan het Kinderkankerfonds met een extra cheque van 26.000 € als kers op de taart. Dit alles in aanwezigheid van heel wat prominenten in de aula van de universiteit Gent.

20 jaar KKF

Gelezen in het Kiwanigram van de 17° werkvergadering - Verslag Academische zitting in de Aula van de Universiteit Gent op 28.05.2010

Deze zitting – ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum van onze steun aan het Kinderkankerfonds, was een schitterende organisatie : in de Aula van de Universiteit Gent luisterden 150 genodigden naar de inleiding van Frank Ingels en speeches van de Gentse burgemeester Daniel Termont, regeringscommissaris Guido De Padt, onze voorzitter Ron Lobbes, Willy De Clerck als vertegenwoordiger van de Gentse dekenijen, en naar Frans Van Langenhove – de bezieler en jarenlange motor van onze actie tvv het KKF. Tenslotte mocht de voorzitter van de vzw Kinderkankerfonds – Prof Yves Benoit, de check van 26.000 € in ontvangst nemen. In zijn dankwoord sprak hij de waardering uit voor de jarenlange steun van onze club aan zijn project "Koester".

De zitting werd opgeluisterd door prachtige muziek, gebracht door ons clublid Rigo Messens op cello en zijn collega Paul Klinck op viool. Het geheel werd afgesloten door een stijlvolle receptie. Bobby en Frans bedanken nog eens het "petit comité" voor de organisatie, en de leden van de sociale- en feestcommissie.

Uw secretaris Wim De Jonge


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page