top of page

42° Europese conventie in Gent

Start van de 42° Europese Conventie in Gent. Kiwanis Gent Artevelde verleent volop steun en medewerking om deze conventie tot een groots evenement te laten uitgroeien.

Bedanking voor de medewerking aan het congres !

Beste vrienden,

Met een diepe zucht van opluchting hebben we het Europees Congres van afgelopen week kunnen afsluiten. Tientallen vergaderingen en 100den uren voorbereiding hebben uiteindelijk geleid tot een geslaagd evenement in onze thuisstad. Dit is niet alleen de verdienste van een hostcomité, maar ook niet in het minst door de belangeloze medewerking van de vele vrijwilligers. En hier wil ik in de eerste plaats de vele mensen van Gent Artevelde bedanken. Onze club heeft veruit de meeste medewerkers geleverd aan de werking van het congres. Het deed mij dan ook uiteraard enorm veel plezier om op zoveel mensen te kunnen rekenen : Marc Aerts die vele uren in de shuttle bus heeft doorgebracht Reginald Deolet die mijn ultieme oproep heeft beantwoord om nog chauffeurs te vinden, en op zaterdagmorgen is komen rijden. Paul Deroose die koffie heeft gezet, water en fruitsap heeft uitgegoten, opgeruimd, ... Bobby die als echte security de ingangen heeft bewaakt en gecontroleerd, en ook aan de bar heeft geholpen. Helmer Harms die eveneens uren "geshuttled" heeft en ook de busjes heeft terug gebracht naar Brussel. Luc Joos die de busjes is gaan afhalen, als "echte mannen van 't stad" heeft helpen de richtingaanwijzers te plaatsen, en mijn echtgenote Carine practisch en moreel heeft bijgestaan aan de inschrijvingen. Ron Lobbes die ook uren heeft congresdeelnemers rondgevoerd tot laat in de avond en daarbij ook geholpen heeft bij het opstellen van het congres en de ingangscontrole. Vincent Messiaen die naast de sponsering ook verkeersborden heeft geplaatst, vrijdag 15 uur aan een stuk "geshuttled" heeft, en dit ook op zaterdag opnieuw een paar uur heeft gedaan. Etienne Montyne die de busjes is gaan afhalen en terugbrengen, die een paar uur aan het St Pieters station ( dankbare ) deelnemers uit verschillende landen heeft opgevangen, die op zaterdagmorgen om 6.45 u als eerste aan het ICC stond om de koffiebar te helpen klaarzetten en bedienen. Boudewijn VDS - onze voorzitter, die heeft geholpen bij de opstelling van het congres, bij de installatie van de koffiebar en de opvang van de congresgangers. Frans VL die de samen met Etienne een halve dag deelnemers heeft opgevangen aan het St Pieters station, en die de busjes heeft terug gebracht naar Brussel. Pascal Vdmeulebroecke die ook op vrijdagmorgen aanwezig was om de koffiebar te installeren, te bedienen en op te ruimen. Thierry Willems die voor de sponsering van een plasma scherm en DVD speler heeft gezorgd en mee om de busjes is gegaan.

Daarnaast was er ook een mooie delegatie op het galadiner - Frans, Ron, Boudewijn, Bobby, Wim met echtgenotes, en op het congres zelf met Boudewijn, Helmer, Luc, Bobby, Wim.

Onze Europese Gouverneur - Daniel Vigneron, de Belux Gouverneur - Jean-Claude Schmitz en "de chef" van het hostcomité - Vincent Salembier, hebben mij reeds hun dank gestuurd voor de medewerking.

Als lid van het hostcomité, als Lt Gouverneur van onze divisie, maar vooral als lid van Kiwanis Gent Artevelde, wil ik jullie allemaal nogmaals hartelijk danken !

Met beste groeten,

Wim

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Commenti


bottom of page