top of page

9e Autozoektocht

De uitgave van onze 9° autozoektocht brengt ons naar de Zwalmstreek en wordt besloten in de Oudenaardse Huisbrouwerij Liefmans.

Voor de 9° uitgave van de autozoektocht hadden de inrichters een nieuwe formule uitgedokterd. Minder km en méér familiale pret gekoppeld aan een brouwerijbezoek. Geen echte “rally” dus, maar voor de leken die meereden toch een aangename kennismaking van hoe het er bij de gehaaide “rallyrijders” aan toe gaat.

Bij de start was er natuurlijk, gewoontegetrouw, koffie of frisdrank en koffiekoeken voorzien. De inschrijvingen vonden plaats in Zwalm waar we over de infrastructuur van ons lid Jean Vaeremans konden beschikken. Onderweg werd ook de Champagne en oesterbar druk bezocht en werd behoudens de innerlijke mens ook de clubkas gespijsd.

De tocht eindigde in de vroege namiddag in de Oudenaardse Huisbrouwerij Liefmans, waar de honger gestild werd met belegde broodjes vergezeld van de nodige huisdrank. Een bezoek aan de brouwerij mocht natuurlijk niet ontbreken en in die tussentijd werd er flink gerekend en geteld om de winnaars van de zoektocht te weten te komen.

’s Avonds werd het ganse gebeuren op passende wijze afgesloten met een behoorlijke maaltijd, prijsuitreiking en tombola.

We blikken met een goed gevoel terug op een gezellige familiale dagactiviteit waar toch méér dan 100 deelnemers bij betrokken waren en waarmee opnieuw de werkingskas een centje rijker werd zodat de sociale commissie niet onmiddellijk op droog zaad komt te zitten. Daar is het tenslotte allemaal om te doen.

MET HEEL VEEL DANK AAN ONZE SPONSORS, ZONDER DEWELKE DEZE ACTIVITEIT NIET MOGELIJK ZOU ZIJN.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Comments


bottom of page