top of page

De Kiwanispop

Kiwanispoppen worden afgegeven in AZ-Lokeren waar ze intensief gebruik maken van deze nieuwe therapeutische ervaring.

Dit jaar schonk Kiwanis Gent Artevelde 1000 Kiwanis poppen aan het AZ Lokeren.

Op de clubvergadering van 18.09.2012 kwamen hoofdverpleegster An en verpleegster Natacha reeds uitgebreid het gebruik van de pop op de kinderafdeling toelichten.

Afgelopen weekend, ter gelegenheid van de openbedrijvendagen èn de voorstelling van hun nieuwe pediatrievleugel, heeft het AZ Lokeren de Kiwanispop extra in het zonnetje gezet. Meer dan 1500 bezoekers liepen langs de grote Kiwanispop aan de ingang van het ziekenhuis, en ong 400 personen bezochten de nieuwe pediatrieafdeling waar de Kiwanispop een prominente plaats kreeg.

Hieronder enkele foto's van het bezoek van Bobby en mijzelf aan deze openbedrijvendag. Het personeel had zelf een aantal poppen bewerkt tot dokter, verpleegster, poetsvrouw, ... Kinderen van de bezoekers mochten popjes beschilderen en meenemen naar huis. De functie van de pop werd aan alle bezoekers uitgelegd.

De directie en het personeel van het AZ Lokeren heeft ons - Kiwanis, uitgebreid bedankt voor dit intussen onmisbaar geworden instrument op de pediatrie afdeling. Een speciale dank aan Jean-Paul en zijn vriendin die speciaal voor ons de lange reis hebben ondernomen om de opblaasbare pop in het noorden van Nederland gaan op te halen.

Hierbij ook een warme oproep om met Kiwanis Belux ook een dergelijke pop aan te schaffen.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Comments


bottom of page