top of page

Extra 4000 € voor KKF

20.12.2011 – Extra cheque van 4.000 € wordt afgegeven aan KKF in bijzijn van vertegenwoordigers van de Kon. Gentse Dekenijen

KIWANIS GENT-ARTEVELDE – EXTRA CHEQUE van 4000 € VOOR KKF

Bij het afsluiten van de 21° editie van de straatverkoop t.v.v. het Kinderkankerfonds UZ-Gent, werd door Kiwanis Gent Artevelde geopteerd voor een andere manier van besteding van de opbrengst voor deze actie dan enkel geld te schenken. Op 24 september 2011 nodigden zij Piet Piraat en Merel uit in het UZ-Gent waarover reeds eerder werd bericht.

Een succes !

Daarmee was de opbrengst nog niet volledig besteed en het saldo van 4000 € werd, in aanwezigheid van de medewerkende dekenijen van de Stad Gent, overgemaakt aan het KKF.

Een feestelijke gebeurtenis tijdens onze statutaire vergadering van 20.12.2011 waarbij ook het filmpje werd voorgesteld dat gemaakt werd ter gelegenheid van het showprogramma van 24.09 en dat ook terug te vinden is op de homepage van onze website www.gent-artevelde.be

Toch nog even het vermelden waard en de dankbaarheid van de verantwoordelijken van het KKF was groot.

Intussen loopt de 22° editie van onze Kerstactie op haar laatste benen. Ook dit jaar verwachten we opnieuw een prachtig resultaat.

Proficiat Gent Artevelde voor de aanhoudende inzet gedurende al die jaren.

Volg ons op onze website www.gent-artevelde.be en maak kennis met al de activiteiten die deze club gedurende bijna 40 jaar in stelling bracht.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Post: Blog2_Post
bottom of page