top of page
  • Vincent

Kompanjon: het succes van het IN CANON-project

op 5/06/2023 kregen wij van Katelijne Béatse een bedanking naar aanleiding van onze steun aan haar project:

Geachte heer, mevrouw,

Beste leden van Kiwanis Gent-Artevelde,


Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de bijdrage die jullie geleverd hebben aan de crowdfunding van Kompanjon voor het "IN CANON"- project.

Wij zochten minimaal 2500 euro om in aanmerking te komen voor een steun en verdubbeling via de JEZ-campagne. We konden uiteindelijk 5 verenigingen motiveren om ons te steunen. We verzamelden in totaal 4000 euro. Daarenboven kregen we van de JEZ-commissie een verdubbeling én een bonusbedrag wegens het succes van de campagne in Vlaanderen.

Jullie bijdrage bracht de bal aan het rollen en dankzij de extra steun van de JEZ! zullen we in totaal €14.755 ontvangen. Hiermee worden alle verwachtingen overtroffen. Dit bedrag gaat integraal naar de ondersteuning van kwetsbare jongeren in de opstroomrichting 2O (= 2de B-stroom) van het Gentse Hoger Technisch Instituut Sint-Antonius (HTISA). Zij krijgen, door de ondersteuning van onze studenten, een extra duwtje in de rug. We duimen dat ze volgend schooljaar de doorstroom naar de 3de A-stroom kunnen maken. We kijken samen met jullie uit naar de eindresultaten van dit vernieuwde onderwijsproject en zijn van plan om dit project verder uit te rollen in de toekomst.


Nogmaals bedankt om ons hierin te steunen. Jullie bijdrage heeft echt voor een sneeuwbaleffect gezorgd! We houden jullie op de hoogte.


Met vriendelijke groeten,

Katelijne Béatse Coördinator - coach Kompanjon

Nieuwebosstraat 3, 9000 G

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Commenti


bottom of page