top of page

Kunstveiling (met Herfst wandeling)

Grote Herfstwandeling in Laarne met nadien veiling van kledingstukken geschonken door BV’s. Een eerste aanzet naar een volgend veilinginitiatief in 2010.

HERFSTWANDELING + VEILING 19.09.2009

Kiwanis Gent Artevelde bestaat 37 jaar en ondersteunt activiteiten met kinderen als voornaamste doelgroep. Naast financiële steun en medewerking aan vooral Gentse en per uitzondering buitenlandse organisaties, steunen wij binnenkort voor de 20° keer het “Kinderkankerfonds” opgericht door Prof. Yves Benoit, UZ Gent.

Om dit te vieren organiseren wij op 19 September 2009 een Herfstwandeling in en rond het Kasteel van Laarne, gevolgd door een VEILING VAN KLEDINGSTUKKEN VAN BV’s.

Na de wandeling wordt een receptie gehouden waarbij alle te veilen werken kunnen worden bekeken en gekeurd.

Als hoofdmaaltijd wordt een speenvarken aan het spit gebraden en verdeeld onder de genodigden die hiervoor inschrijven. Verschillende formules voor deelname en sponsoring worden voorzien. De veiling vindt plaats voor het dessert wordt opgediend en uiteraard liefst in aanwezigheid van de BEKENDE VLAMINGEN zelf, wat zonder twijfel de bieding ten gunste zal beïnvloeden!

Nadien zorgt een muziekband voor de nodige ambiance…

De te veilen werken bestaan uit een persoonlijk door de Bekende Vlaming te kiezen kledingsuk dat wordt beschilderd, beplakt of op een andere origenele manier bewerkt. Het wordt tussen twee plexi platen van max. 80 x80 cmgeperst, na te zijn ondertekend door de “kunstenaar” her- of himself.

Er zijn momenteel reeds een groot aantal BV’s die hun medewerking hebben toegezegd: Pieter Aspe, Herbert Flack, Tom Boonen, Guido De Pad, Kris Peeters, Hilde De Baerdemaeker, Wouter Deprez, Annelien Coorevits, Olivier Deschacht, Jo Decaluwe, Prof. Yves Benoit, Jan Becaus, Albert Van Damme, Etienne De Wilde, Axelle Red, Jef Demedts, Daniël Termont, Dirk Brossé en nog vele anderen.

Wenst U méér informatie, dan kunt u steeds terecht bij volgende clubleden:

Dr. Frank Ingels, organisator van de veiling, lid feestcommissie E-mail: frank.ingels@pandora.be - tel. 0486/50 80 69

Thierry Willems, directeur feestcommissie E-mail: thierry@thierry.be - tel. 0495/22 40 09

Vincent Messiaen, websitebeheerder “Kiwanis Kunst” E-mail: info@horeca-messiaen.be - tel. 0497/58 41 00

Frans Van Langenhove, directeur KKF-commissie E-mail: HVL@pandora.be - tel. 0475/56 01 16
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebron

Comments


bottom of page