top of page

Lenteconcert PRIMAVERA van Dirk Brossé 03/04/2014

Gisterenavond was het een ware hoogdag voor Kiwanis Gent-Artevelde. Bijna 600 genodigden hebben intens genoten van een prachtige locatie en een onovertroffen voorstelling van Dirk Brossé met het ensemble Primavera…

Het is nog even wachten op het sluiten van de financiële balans, de vrienden van Sabam zijn er immers nog niet helemaal uit met welk bedrag zij ons batig saldo voor goede doelen wensen af te romen ;-) Maar dat wij als Kiwanisclub nu al kunnen spreken van een groot succes staat vast. Een dame sprak mij na de voorstelling aan “Meneer, chapeau dat jullie als organisatie de nek durven uit te steken en investeren in een dergelijk kwalitatief hoogstaand cultuurevenement voor breed publiek.”

Vele felicitaties hebben wij ook ontvangen van diverse bevriende Kiwanisclubs, VIP gasten en genodigden.

Graag een warm woord van dank aan elk lid van de Club aanwezig, en wij waren ei zo na voltallig. Een dergelijke aanwezigheid bevestigt de identiteit van onze Club en beklemtoont ons gezamenlijk engagement ter ondersteuning van onze goede doelen! Speciale dank natuurlijk voor het voltallige team van de Feestcommissie, o.l.v. Frank, die dit evenement hebben mogelijk gemaakt, Vincent voor de logistieke ondersteuning, Wim voor de financiële opvolging en uiteraard Rigo voor zijn schitterende solo vertoning op de cello!

y!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page