top of page

Met jongeren naar AA Gent

Tweede uitgave van voetbaluitstap in samenwerking met AA Gent waarbij geplaatste kinderen van een drietal instellingen de pret van een live voetbalwedstrijd mogen ervaren.

VOETBALMATCH AA GENT - TUBIZE

Na een succesvolle eerste uitgave in september 2007, organiseerde Kiwanis Gent-Artevelde op 7 maart een voetbalavond voor geplaatste kinderen. Hiervoor werden een drietal Gentse instellingen gecontacteerd. Jongeren die het in het dagelijkse leven niet gemakkelijk hebben, kunnen op die manier eens onbezorgd genieten van een live voetbalwedstrijd.

In samenwerking met AA Gent, dat ons de kaarten aan gereduceerd tarief verkocht, konden vijfendertig jongeren en begeleiders genieten van de wedstrijd AA Gent – Tubize. Vooraf werd hen een snack en drankje aangeboden (met dank aan E. Messiaen NV), zodat zij gewapend waren tegen een eventuele appelflauwte.

De wedstrijd zelf zal zeker niet de geschiedenis ingaan als bijzonder hoogstaand, maar de 2-0 overwinning voor de thuisploeg en de ambiance stonden garant voor een leuke avond, zodat iedereen naderhand verkleumd maar tevreden huiswaarts kon keren.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page