top of page

Piet Piraat op bezoek bij KKF

Bijgewerkt op: 6 jun. 2021

24.09.2011 Piet Piraat en Merel komen naar UZ-Gent en verwennen er de kankerpatiëntjes met een fantastische show.

Klik HIER voor een film verslag

Beste Kiwanis-vrienden (en vriendinnen),

Vorige zaterdag, 24 september, was er het Studio 100 gebeuren voor het Kinderkankerfonds. Wie aanwezig was heeft mogen ervaren hoe glunderend de kinderen en hoe begeesterd de ouders van de kankerpatientjes waren tijdens en na de voorstelling van Piet Piraat en Merel. En de receptie erna werd bijzonder geaprecieerd.

Prof. Benoit en zijn medewerkers van Koester en De Lieving waren in de wolken over het initiatief en hoe het onthaald werd. We zijn er in geslaagd zon te brengen in de gezinnen die het erg te verduren krijgen en bij de patientjes die een soms harde strijd doormaken. Kiwanis Gent Artevelde mag terecht fier op zijn op deze organisatie. Dank zij de gewaardeerde medewerking van Koester en De Lieving, van het UZ Gent en de Universiteit Gent was dit mogelijk. In eerste instantie dank aan elkeen die geholpen heeft om de nodige fondsen te verzamelen.

En in het bijzonder, hartelijk dank aan Wim, Bobby, Sanjay, Frans, Pascal, Hans, Reginald, Jean, Paul en Cathérine, Etienne en Henriette, Vincent en Inge, Christine en Lizzie voor de inzet bij het realiseren van dit event. En dan nog eens speciaal dank aan Vincent voor de zorg voor de bevoorrading, en Hans voor de vele praktische regelingen die dienden getroffen worden.

Met de beste Kiwanis-groeten

HugoVercammen, Voorzitter Sociale Commissie 2010-2011, Kiwanis Gent-Artevelde


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page